Enkel glas isoleren

Enkel glas isoleren is mogelijk. Dubbelglas in natuurlijk aan te raden maar enkel glas kunt u ook prima isoleren. Verder kunt u kiezen voor zonwerende folie, UV werende folie en folie met een kleur. Tevens kunt u inbraakvertragende folie krijgen waardoor het intikken van een ruit zeer veel moeite kost. Dit schrikt af en zo voorkomt u wellicht een poging tot inbraak. De kosten van glasfolies zijn prima betaalbaar.

Zonwerende folie

Zon- en UV werende folie is praktisch in veel gevallen. Het is mogelijk om de warmte buiten te houden door middel van zon werende folie. Het zicht naar buiten zal blijven. De zon werende folie heeft een aantal voordelen. Zo ondervindt u geen hinder van de zon en kunt u goed op uw beeldscherm kijken. De zonwerende glasfolies kunnen tot wel 85% warmte tegengaan. Verder zijn de laatste jaren kleurfolies in trek. Kleuren draagt bij aan een plezierige werk- en leefomgeving. Verder kunt u na verloop van tijd ook kiezen voor een andere kleur.

Inbraakvertragende folie

De inbraakvertragende folie zorgt ervoor dat het glas als het ware bij elkaar blijft zoals dat bij gelaagd glas het geval is. Als iemand met een hamer op de raam slaat zal deze niet direct kapot gaan. Uiteraard ontstaan er wel breken en barsten op de ruit waardoor de ruit uiteindelijk wel zal sneuvelen. Echter, door het lawaai en de moeilijkheid om binnen te komen voorkomt u mogelijk de inbraak.